Ударът този път е жесток! Райна остава стара мома? Македонката се разделила с…

Райна

Тежък е любовният живот на изчезналата напоследък от сцени и фолк клубове Райна.

След като премина през няколко неуспешни връзки, македонката приключила поредната си афера. Заради множество натрупани разочарования и разбити надежди този път раздялата разбила цялата й психика, писа „Галерия“.

Депресията се засилвала от напредването на годините, което намалява надеждите, че бившето гадже на Коцето ще открие мъжа на живота си. След поредното разочарование Райна се чувствала постоянно в емоционална дупка, а животът й течал монотонно и скучно.

Настроението й било толкова минорно, че дори се радвала, че голяма част от лятото премина в дъждове и черни облаци, които били в пълен унисон с настроението й. Дори започнала да се съмнява дали прокоба не тегне над живота й.

„Имам нужда да ми се случи нещо ново, но тъй като това не става, започнах сама да си създавам драми. Напоследък се чувствам несигурна, съмнявам се във всичко“, разказва Райна.

Заради личния си дискомфорт певицата отлагала запис на ново парче и пускането на нов албум, за който трябва да заснеме и рекламна фотосесия. Имала чувството, че не може да довърши нещата сега, тъй като ще ги провали. Затова предприемала поредното си пътуване, където смятала, че ще остави негативните емоции и ще се завърне презаредена с положителна енергия.

В края на септември Райна ще удари 37 години, а все още не е минавала под венчило. През 2009 тя сложи край на дългогодишната си връзка с Константин и оттогава ревниво крие личния си живот, а и той явно не е много за разказване.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ