Мистериозна трагедия! Млада жена, бременна в осмия месец, издъхна при…

Линейка

При неизяснени обстоятелства в старата столица почина 30-годишна жена, бременна в осмия месец, а с нея и детето в утробата й. Достоверността на случая потвърди началникът на Спешния медицински център в областния град д-р Валентина Хаджирадева.

Трагедията се случила във вторник в дома на търновката. Сигнал на телефон 112 е подала майката на починалата в 16:30 часа, пише „Борба“.

„Жената обяснила, че дъщеря й е бременна в осмия месец, спи и не се събужда. Екипът веднага е посетил адреса, но не успял да направи нищо, за да я спаси, защото към пристигането им, вече е била починала“, коментира д-р Хаджирадева.

Тя се въздържа да предположи каква е причината за трагедията, сполетяла 30-годишната жена и обясни, че това може да изясни само съдебен лекар.

Предстои началникът на отделението по съдебна медицина в МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ д-р Николай Гицов да извърши аутопсия на починалата. Резултатите от нея ще бъдат готови до месец. По този начин ще се установи дали търновката е имала здравословен проблем, пропуснат от следящия бременността акушер-гинеколог, или става дума за нещастен случай.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ