Забъркаха Валери Симеонов в секс скандал? Вицепремиерът проговори за компроматите… (СНИМКИ)

Валери Симеонов1

Секс компромат за вицепремиера Валери Симеонов се вихри във Фейсбук. Снимките са публикувани на страницата на „Неутрална България“ с обяснителен текст: „Валери Симеонов с любовницата си Марияна Николова (шеф на кабинета му) на плажа на братя Диневи в Св. Влас. Сега нали разбирате, защо няма проверки там?!“

Потъсен за коментар, Симеонов коментира пред ПИК. „Видях го това нещо във фейсбук и се смях. Това е поредният опит да се опитат да ме уязвят и окалят, защото си върша работа. Нито съм аз на снимките, нито пък имам нещо общо с показаните жени. Да бяха оградили и другите жени по плажа и да пишат, че са мои“, избухна вицепремиерът.

Тези снимки са фалшиви и това е поредната фалшива новина за мен, която излиза пак в явно добре платена кампания, за да ме тормозят силите, срещу които се боря, допълни Валери Симеонов пред ПИК. Единствената истина е, че, когато ходя на плаж, ходя на българското Черноморие, а не на Варадеро и на Френската Ривиера, посочи още Симеонов.

Пълна глупост нарече вицепремиерът твърдението на Волен Сидеров, че шефът на РЗИ-Бургас му е роднина. Не съм от Бургас и нямам роднини там, отсече Симеонов.

Източник: ПИК


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ