Проговори пребитата камериерка на Златните! Вижте нейната изповед

пребита-камериерка

Оксана Софронева от Украйна е камериерката, която стана жертва на австрийски турист в курорта „Златни пясъци“. Жената работи у нас от два месеца.

Както съобщихме, година след като швед удари служителка на хотел в „Слънчев бряг”, австрийски турист удари камериерка в курорта „Златни пясъци”.

Новият инцидент е от понеделник – 13 август. Камериерката чисти стая, когато от съседната излиза агресивния австриец и вдига скандал, че е много шумно. Жената се извинява и казва, че след 5 минути приключва, но тогава получила удар в лицето, от който пада на земята. Два дни след случилото се Оксана още е в шок. От падането на земята е със синини по тялото. От падането на земята е със синини по тялото.

„Оскърбяваше ме на английски. Казах няма проблем, приключвам ей сега. Тогава той ме удари с юмрук в лицето и буквално излетях на земята, толкова силен беше удара”, разказва жената. Не може да каже дали австриецът е бил пиян, очите му обаче били изцъклени. Ден след инцидента районния съд във Варна налага глоба от 300 лева на австриеца. „Не ми се извини. В залата каза, че го боляла главата и не знае защо така е постъпил”, казва Софрониева.

В съдебната зала австриецът изразява съжаление за стореното. Местонахождението на 33-годишния австриец, който работи в родината си като автомонтьор, е неизвестно. Вероятно вече е напуснал България.

Снимка: БТВЗа нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ