Волен Сидеров наби чужденец в центъра на София, снимат го

7 Dni Bulgaria14.12.2021
Волен Сидеров

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров отново се замеси в зрелищен уличен скандал. Лидерът на „Атака“ бе заснет на клип как се бие с чужденец в центъра на София. 

На кадрите, публикувани в социалната мрежа, се вижда как група мъже крещят, а основният герой налита на бой. Сред тях е и лидерът на „Атака“.

„Работя до 8 ч. вечер, за да може като изляза на улицата в центъра на София да гледам това. Да, Волен Сидеров е „биячът“. Потърпевшият е чужденец отседнал в AirBnb. Сигурно като се прибере в родината си ще разкаже, че в България е много хубаво. Срам ме е къде живеем на моменти“, пише публикувалият клипа Недко Кръстев във Фейсбук.

Сидеров неведнъж се е оказвал в центъра на улични екшъни. През октомври, 17-годишен младеж се оплака, че е бил пребит от лидера на „Атака“ в заведение на бул. „Витоша“ в столицата. Националистът обаче отрече твърденията на Пело Кръстев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ