Годеницата на Асен от „София – ден и нощ“ смая всички! Вижте каква красавица е /СНИМКИ/

асен

Асен от „София – ден и нощ” е сгоден и в реалния живот. Еди Канхуш има сериозна приятелка извън риалити сериала излъчван по NOVA.

Той има връзка с Женя Гъркова, съобщава „Галерия”. Асен от „София – ден и нощ” е лудо влюбен в екранната Симона. Двамата демонстрират любовта си свободно в сериала. В реалния живот обаче Еди и Женя предпочитат да пазят връзката си в тайна и не демонстрират чувствата си.

Женя Гъркова е маникюристка и фото модел. Тя е доста близка с голяма част от родните звезди. Приятелите на моделката не одобрявали връзката й с Еди. Според тях двамата изобщо не си подхождали и не били един за друг.

Женя имала висок стандарт на живот, който Канкуш не успявал да поддържа. Еди разчитал единствено на заплата си от риалити сериала и не разполагал с други доходи, а това било недостатъчно, за да задоволи претенциите на неговата половинка. Обичаният от много тийнейджърки актьор си падал по обикновени момичета като екранната си партньорка. А Гъркова била коренна противоположност на Симона. Тя демонстрирала завидни финансови възможности. Силиконката често посещавала чалга дискотеки заедно със свои приятелки, сред които и русата Златка.

Женя обожавала нощния живот , чалгата и купоните. Тя винаги носела тежък грим. Гъркова имала и няколко пластични операции. Тази несъвместимост на актьора и моделката  се виждала от далеч. Това била и причината Еди и Женя да не парадират с връзката си и да се опитват да я запазят в тайна. Женя Гъркова често можем да видим сред публиката на риалитито „Като две капки вода”  по NOVA заедно с Еди. Оттам тя подкрепя най-добрата си приятелка Златка Райкова. Двете много често обикалят из клубовете в София и се радват на нощния живот.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ