Бивш министър стана за смях! 70-годишен слезе от джип и го подгони да го бие с думите: „Аз теб не те харесвам

Мин. Георги Панайотов

Бившият служебен министър на отбраната и бъдещ посланик в САЩ Георги Панайотов се оплака във фейсбук как възрастен шофьор, нарушаващ правилата скочил да го бие в центъра на София.

Панайотов казва, че шофирал личния си автомобил по еднопосочната ул. “Георги Бенковски” от “Аксаков” към “Славянска” и се натъкнал на агресивния дядка с баровски джип.

Очакващият назначието си във Вашингтон Панайотов прави тежки заключения за българската народопсихология покрай индиента и не пропуска да загатне, че в основата на опростачването на българина стои предишната власт.

Ето и описанието на инидента от самия потърпевш:

Днес, 14 декември, около 19 ч., шофирам личния си автомобил по еднопосочната ул. “Георги Бенковски” от “Аксаков” към “Славянска”. Изведнъж срещу мен идва джип. Най-любезно обяснявам на шофьора, че нарушава правилата за движение. Отговорът: “Аз теб, министре (познал ме е, въпреки че от вчера не съм министър), даже не те харесвам. Аз живея тук, а ти само работиш тук. Ще карам както си искам и не си ми на годините”.
Човекът бе на около 65-70 години и случаят не е болка за умиране. Но е симптом за насадена през последното десетилетие простащина, за толерирано чувство за безнаказаност, за угоявана дебелащина.
В България трябва да се възстанови върховенството на закона. И трябва да се унищожи простащината. Иначе България ще изчезне.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ