Голото старче на Кирил Петков, което стана министър: Ние сме еманация на селянията

7 Dni Bulgaria16.12.2021
payimage-513443

Министърът на транспорта, който беше и депутат от „Продължаваме промяната“ Николай Събев е посочил в личната си Фейсбук страница, че работи в българския парламент-еманация на селянията, отбелязва  tribune.bg.

Името на Събев нашумя с изнесената информация, че е допуснал през куриерската му компания „Еконт“ да изтекат личните данни на над 5 млн. българи. „

Новият транспортен министър, известен и като Голото старче, заради разюзданите си снимки, също така забърка скандал след като реши да преповтори тезата на президента Радев, че Крим е руски.  После обаче го насметоха и изтри публикацията си. Както и друга, но срещу бащицата Иво Прокопиев.

Събев събра погледите на хората в парламента, когато се закле извънредно, защото пропусна общата клетва. След полагането й, той започна да се радва все едно е вкарал гол на финал на Шампионска лига, да ръкомаха, а като седна на банката си, се разби от селфита.

Явно му харесва да е част от простотията…

 

Николай СъбевНиколай Събев

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ