„Скрийте този жалък мъпет Кирил Петков! Най-смешният човечец във властта от век и половина“

7 Dni Bulgaria16.12.2021
Кирил Петков

По-слаб, по-некомпетентен,по-недобронамерен към народа ни и по-зависим от олигархията и Задкулисието премиер като Киро Петков не сме имали от векове!

Това е най-смешният човечец, докопал се до върха на държавата въобще от век и половина. Готов на всякакви национални предателства слуга, жалък Буратино, кукла на конци. Опасен за целостта на нацията и нашите ценности.

Кирил Петков не просто руши държавата и законите, той е неспособен да се държи дори адекватно за поста. Скрийте го! Скрийте този позор, ако искате да изкара поне до Нова година, кукловоди.

Така го тури в долапа менторът му Радев, който отиде в Брюксел вместо Петков и му спаси кожата. Ако се беше появил в Брюксел, клоунът Петков щеше да говори глупости и да се изложи като се надупи за Македония, а парламентът щеше да го свали от поста му още преди Коледа.

Срам. Срам. Позор. „

Този жалък мъпет не знае нито къде се намира, нито какво изисква висотата на поста, където го инсталира за малко ЦРУ за кефа на господаря му олигарха Прокопиев.

От профила във Фейсбук на екс-депутата Николай Бареков



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ