Бутилка в ръката и мръсна тениска накараха шефката на парламента да помисли Тошко Йорданов за пиянде

7 Dni Bulgaria16.12.2021
53

Питането какво пие председателят на парламентарната група на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов предизвика смях в пленарната зала. Въпросът дойде от председателката на парламента Мукаддес Налбант от ДПС.

„Надявам се г-н Йорданов да пие вода от шишенцето, а не нещо друго“, подметна тя, докато депутатите дебатираха по новия правилник на НС. Забележката й предизвика бурен смях в залата.

„Ако може да водите заседанието, а не да правите някакви весели забележки! Това е бутилка, в която има чай. Предлагам да го помиришете. Ако е на алкохол, ще го изпия на екс“, каза Йорданов от трибуната и дори поднесе пластмасовата бутилка с тъмна течност към носа на Налбант.

Тя отказа да помирише. „Може да го пиете със здраве, но и вода дори не се допуска в зала“, направи отново забележка тя и добави: „За вас е изключение и облекло дори.“ Йорданов носи тениска, а не риза под сакото, а в предишните два парламента бе забелязван на работа и с тениска на филмовата сага „Междузвездни войни“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ