Удивително нагъл! Явор Бахаров: Държавата е виновна, че карах пиян и надрусан в Банско

7 Dni Bulgaria16.12.2021
явор бахаров

Проблемът с пияните шофьори е на обществото, смята осъденият за шофиране с алкохол и дрога в кръвта актьор Явор Бахаров. Според него държавата не прави достатъчно за да ограничи нарушенията. Бахаров бе хванат пиян зад волана през миналата година в Банско.

„Процесът приключи и сега съм осъден“, каза Бахаров в „Шоуто на Цитиридис“ по Би Ти Ви.„

„Условна присъда, изпитателен срок и среща с психолог, назначен от държавата“, уточни той.

„Като цяло не съм много оптимистично настроен. Сложно е с тези наказания. Ето, виждате и Андре Токев, случва се. Горе-долу 10 000 човека на година са хванати с алкохол. Аз и други излизаме на повърхността, но това е сериозен проблем, губят се животи. Не знам какво трябва да се направи, но нещо не е както трябва. Основният проблем е в хората, които се качват пияни зад волана, но държавата трябва да направи така, че да ги ограничи или да ги заплаши така, че да знаят, че не трябва да го правят.

Проблемът е в обществото най-вече, но нали държавата е за това – да помогне на обществото. Аз за тези години не виждам толкова много да се променя кривата. Трябва да се направи нещо“, изненадващо каза Явор Бахаров, който на няколко пъти бе хващан да шофира пиян.

Бахаров отрече да е напускал работата си като актьор в Театъра на армията.

„Прочетох, че са ме махнали от театъра на Армията заради дрога и алкохол. Аз от 10 години работя в този театър, по-дяволите. Не е паднало нито едно представление заради мен и винаги съм си вършил съвестно работата. Няма нищо такова. Продължавам да играя в театъра, в една роля ще влезе друго по-младо момче, нормално е“, каза актьорът.

През октомври 2020 г. Явор Бахаров беше осъден на една година „лишаване от свобода“ на заседание на съда в Разлог, след като през февруари същата година бе задържан заради шофиране след употреба на алкохол и наркотици. Окръжният съд в Благоевград обаче постанови условна присъда с изпитателен срок от четири години.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ