Г-н Кирчо, кога ще разследваш мафията на Радев, тя е по-арогантна и от тази на Бойко? Пълен т@ш@к си

payimage-512596

Кирил Петков:

Аз съм дал на Бойко Рашков пълна свобода в момента за всяко едно разследване, което той може да направи. Чадърите свършиха. По никакъв начин никой не може да се чувства защитен, независимо дали е в управляващата коалиция, дали е министър....“

Нашата роля е да сложимЕ хора в прокуратурата…“

Чадърите свършили, хахаха!

Господин премиер Кирчо, а чадъра върху Пламен Узунов, Николай Копринков и радевата компания, която коли и беси и е новия копи-пейст цветаново-боковски башибозук, свърши ли?!

Или си мислиш по почина на американския пластмасов дърварски пиар „кип смайлинг“, че всички на тази територия сме ахмаци?

Откакто радев е взел е властта, на куцо, кьораво и сакато, което има и пет грама мозък в главата си, му е ясно и видно как ВСИЧКО И ВСИЧКИ ПОТОЦИ, И ВСИЧКИ НАЗНАЧЕНИЯ минават през Пламен Узунов и Николай Копринков на радев, как една стара, но новооблечена като „нов морал“ пасмина от мошеници лапа като невидяла, а чаканите кинти от ЕС са само пиниз колко ще бъде откраднато и от тях.

Точно Рашков да закове тая крадлива компания, която след Боко го надминава по наглост, е нонсенс.

А изречението „Нашата роля е да сложимЕ хора в прокуратурата“ е световен рекорд по арогантност и чиста диктатура, която даже гласно и Боко не си бе позволил!

Да сложимЕ хора в прокуратурата?

Кои хора? На Узунов и Копринков ли?

Хора, които бобоковите с узунов и копринков минават на събеседване в Японския кого „да оправят“ и кого да сготвят ли?

Господин премиер Кирчо, „промяната“ ви е пълен ташак. И не е никаква „промяна“.

Страшното е, че гайлето ви ще понесем всички, не само малкото балъци, които ви качиха на власт!

Веселина Томова, Afera.bg



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ