Този кмет на наш курорт се напи съботно и побърка полицията! А когато го спипаха, ревна: Коремът ми…

7 Dni Bulgaria19.12.2021
иван георгиев, ахелой

От болки в областта на корема се е оплакал при задържането си кмета на Ахелой Иван Георгиев, предава БНТ.

В късния съботен следобед при извършване на обход в Ахелой, служители от РУ-Поморие забелязали при разминаване автомобил, движещ се криволичещо по пътното платно, управляван от кмета.

Последвали го, подавайки звуков и светлинен сигнал за спиране, но кметът не се подчинил и след кратко преследване автомобилът е спрян на улица в Ахелой. Кметът отказал да предостави документи за самоличност, както и да бъде тестван за употреба на алкохол.

Разбирайки, че ще бъде задържан от полицейските служители, кметът заявил, че има сериозни болки в областта на корема, което наложило отвеждането му в УМБАЛ-Бургас. Първоначално е прегледан от лекар в спешното отделение, след което поискал да го прегледа хирург. Назначили са му ехограф.

Кметът на Ахелой е бил арестуван след гонка с полицията

После прегледалият го хирург заявил, че не открива нищо обезпокоително и поискал да му вземе кръв за пълно изследване. Кметът рязко оздравял, като отказал всякакви последващи прегледи.

Отказал е да подпише всички съставени му актове (за неподчинение на полицейско разпореждане и за отказ от тестване за употреба на алкохол), включително и заповедите за задържане.

След като поседял в РУ-Поморие, около 22.00 часа е освободен.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ