Никой не иска братя Цоневи! Ще ги остави ли това в Левски и догодина, но с по-малки заплати?

7 Dni Bulgaria19.12.2021
payimage-511360

Новината, че Левски няма да предложи нови договори на братя Цоневи веднага обиколи България. И вече има резултати. Агентите им са започнали да ги предлагат на клубове от efbet Лига, за които се смята, че могат да си ги позволят, твърди „Мач Телеграф”.

Както е известно, те имат договори със „сините” само до лятото и от Нова година ще бъдат свободни да подпишат с всеки, който задоволи финансовите им изисквания. От „Герена” пък едва ли ще им правят спънки, ако искат да продължат кариерата си другаде. Все пак двамата се завърнаха в труден момент. Близнаците дори хванаха и окото на националния селекционер Ясен Петров.

Според запознати обаче на този етап агентите им удрят на камък сред родните тимове. Причината затова са високите финансови претенции, които изявяват. Цоневи търсят доста над парите си в Левски. Именно и заплатите им играят лоша роля в преговорите. При това почти всички клубове у нас редуцират бюджетите си.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ