Разкриха какво прави Бойко Борисов в уикенда и коя е жената до него на снимката

7 Dni Bulgaria19.12.2021
Бойко Борисов

Бойко Борисов отново избра снимка, за да покаже своята активност. От нея става ясно, че бившият премиер и лидер на ГЕРБ е в добро настроение. От кадъра става ясно, че когато е с приятели той е усмихнат и нищо не може да го ядоса.

От известно време много хора се питат къде е Бойко Борисов, защо спря с публичното говорене. Партия ГЕРБ е опозиция в новия парламент, от който Бойко Борисов се отказа да бъде депутат.

Не веднъж Борисов е споделял, че най-добре от политиката си почива със спорт. Всеизвестно е, че и в двете не обича да губи. Не понася поражения на футболния терен, тенис корта и избори.

От снимката, която пусна в социалните мрежи анализаторът Георги Харизанов, се долавя, че Бойко Борисов е видимо доволен. Най-вероятно този път победата на корта не е лична, а на двойки.

Георги Харизанов освен себе си на снимката е отбелязал и Катина Симеонова, която е шампионка на плажен тенис. Компания им прави и Михаил Генчев. Най-вероятно тандемът Бойко Борисов и Катина Симеонова се е изправил срещу Георги Харизанов и Михаил Генчев, които са с еднакви фланелки.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ