Синът на Владо Каролев: Странно, баща ми почина, а сега чакам син! Няма да живея като него – на ръба

3

Валентина и Александър Каролеви чакат второ дете, то ще се роди около датата на дъщеря им Изабела – 21 март и ще е момче. Новината съобщиха  двама  в студиото на предаването „Преди обед“ по БТВ.

Дъщерята на Весела Тотева и синът на Владо Каролев, които живеят във Великобритания, разказаха любопитна история около съобщаването на таткото, че чака второ дете.

“ При първата бременност исках да е много специално. Беше деня след световното, когато Франция би Хърватска.  Темата беше футболна, купих шоколадови футболни топки, наредих ги в цялата къща, водещи към един мъничък  екип на Манчестър Юнайтед и бележка:“Още един фен на Ман Юнайтед расте в мен“, разказа Валентина.

За втората бременност обаче директо му пратила снимка на тест с  две черти, но той не разбрал какво значи това. „Ние там много често си правим тестове за COVID, само някой да кихне, затова той ме пита какво значи това. Тогва му звъннах и му казах“, спомня си Валентина.

Семейство Каролеви са сигурни, че ще имат момче, а пола на чаканото бебе, обявили на роднините с видео в което разрязват синя торта.

Не са решили какво да е името, дъщеря им 3 дни била без име  и я водели като  „бебе Каролев“. Били избрали Ангелина, но решили, че не и подхожда, така че, смятат, че то ще си дойде с детето.

Има нещо кармично, след смъртта на мама идва момиче, а след смъртта на татко – момче“, обясняват Сашо и Валя появяването на търново им дете, малко след като загубили Весела Тотева, а второто ще се появи малко след като почина Владо Каролев.

Колкото по-бързо осъзнаеш загубата на един човек, че си е отишъл, толкова по-добре. Можеш да се питаш „Защо на нас?“, но отговор няма да намериш, всеки се опитва да се справя по собствен начин. Нашият начин е да бъдем повече време заедно. Заради невероятно лошите неща които ни се случиха, след тпадането на татко, месеците кома, успях да прекарам много време заедно с майка ми и сестра ми, разказа Александър.,

Падна на 9 май, а аз се видях с него зимата, после че чухме предишния ден, знаех, че е на Банско, знаех, че карат – спомня си Каролев – младши.

Сънувам го, когато се вземат някакви решения, идва ми в момента в който се запитам, какво би направил той и знам отговора.

Има нещо от Весела в дъщеря ни, Сигурно ще има нещо от  баща ми в нашия син. Баща ми беше такъв човек, че той от старост нямаше да си отиде. Той живееше на ръба, знаеше, че поема рискове, последният риск който пое, беше доста голям“, продължи Александър.

За празниците младото семейство Каролеви ще бъдат в България и ще карат сноуборд в Банско, въпреки инцидента с Владимир Каролев. „Аз не приемам такива рискове, карам си съвсем спокойно, не карам по гори, извън пистите“, увери Александър.

За Новата година двамата си пожелават здраве и да не говорят за COVID всеки ден в следващите 12 месеца.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ