Така лъжат евреите! Министър Лорер: Слезте от колите и ще потекат стотици милиони към нас

7 Dni Bulgaria21.12.2021
payimage-506476

Инвестиции за стотици милиони у нас обяви министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер, който присъства на старта по изграждане на завод за електрически велосипеди край Пловдив.

Той обаче не конкретизира откъде ще дойдат вложенията. „От Европа и извън нея, но не искам да давам подробности“, каза министърът.

Припомняме, че той обяви такива и преди няколко месеца, но влязоха само едни албански измамници, които получиха 7 милиона от Кирил Петков и дотам!

Лорер призова кметовете да създадат условия за придвижване на хората с велосипеди в градовете. Обясни, че самият той обича да кара колело. „Електрическите велосипеди са важни, но за съжаление българските градове не са готови за тях. „Моля ви, създайте условия“, обърна се той към градоначалниците.

На събитието присъстват кметът на Пловдив Здравко Димитров и на община „Марица“ Димитър Иванов. Новият завод край Пловдив се реализира от българо-австрийско дружество.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ