Четвъртата сватба на здравната министърка – вулгарен купон за 100 000 лева

110

Здравната министърка Асена Сербезова е булка рекордьор.

През лятото на миналата 2020 г. тя встъпила в брак за четвърти път – с настоящия си съпруг, бизнесмена Петър Сербезов.

Последната ѝ сватба обаче е най-пищната, тузарската и скъпата от всички в личната ѝ класация, пише „Ретро“!

Церемонията се състояла в изискано винарско шато в близост до Стара Загора, което младоженците Сербезови наели за всички техни гости за целия сватбен уикенд. Справка с ценоразписа на комплекса показва, че една нощувка там струва по 150 лева и нагоре. На място, за да подготвят булката, дошли екип коафьор и гримьор, както и оператори и фотографи, които да запечатат веселите моменти. Макар да не е първа младост, Сербезова се врекла във вечна вярност на любимия си Петър отново в дизайнерска бяла рокля, особено неподходяща на фигурата й и увисналите форми.

Младоженците гостили присъстващите с 5-степенно меню от изискана салата, вариации от сьомга, пиле „Сюприйм“, плата с класни сирена, торта и щедро количество алкохол. Цялото тържество коствало на сватбарите 100 хиляди лева, а за големия ден те платили и за луксозни лимузини, с които да се снимат. На сватбената фотосесия, досущ като олигарси, те позират пред бял „Ролс-Ройс“ за милион. След церемонията колата вече е сменена с бял „Макларън“ и регистрационна табела „Младоженци“.

Както стана ясно, съпругът на Асена Сербезова обича големите купони, затова на сватбата имало и музикална програма с гост-изпълнител. Партито не преминало и без ориенталски ритми, които са любими на здравната министърка и съпруга ѝ. Фотографите на сватбата са уловили професорката да се вихри на дансинга в ритъма на кючека с дайре в ръка.

На сватбата присъствали и децата от предходните им бракове. Асена има син и дъщеря, а Петър двама синове. До олтара пък булката съпроводил нейният баща.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ