Извънредно! Ето го шофьорът, помел трите деца в Петрич

шофьор

Синът на бившия икономическия полицай Пламен Попстоянов – Георги, е шофьорът ранил трима тийнейджъри на тротоар в Петрич снощи, съобщава Struma.com.

Пламен Попстоянов напуснал системата, станал управител на „Петричка праскова“ и неин ликвидатор. Около името му и предприятието имаше големи скандали, които стигнаха и до съда.   18-годишният младеж причинил кървавия инцидент в Петрич се е врязал в култовото заведение „Катмите”, което е собственост на съпруга на администратияния ръководител на Районна прокуратура Петрич Пиринка Костадинова, съобщава struma.bg.

Шофьорът, който имал книжка от 1 месец, е изтървал управлението на автомобила и се забил в заведението, като помел чакащи под навеса му младежи.

Децата се прибирали от събор и чакали под навеса заради дъждовното време, когато са връхлетени от лекия автомобил.

Както  съобщихме, 17-годишно момче от Първомай е прието в реанимацията на петричката болница с откъснат крак. 15-годишно момиче от Тополница също е прието в реанимацията на петричката болница с тежка травма на крака.   При инцидента е пострадало и 16 -годишно момиче от Първомай. Тя е прегледана в санданската болница с травма в корема. Освободена е за домашно лечение.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ