Голям концерт тази вечер в Банско! Над 45 деца ще зарадват публиката!

бардарев

Над 45 деца от Банско, които в рамките на два месеца и половина посещаваха лятната школа по народно пеене и народни инструменти, ще участват в големия концерт тази вечер.

Концертът е под надслов „С музиката аз летя“ и е от 18.30 часа в салона на читалище „Н. Вапцаров“.

За 8-ми пореден път на една сцена ще се изявяват учениците от школата заедно с едни от най-известните музиканти в България. Гост-изпълнителка е Клавдия Драганова – музикален педагог в международната гимназия „Проф. д-р В. Златарски“ – София, гъдуларят Ганчо Гавазов – диригент на Представителния хор към Националното училище за фолклорни изкуства – Широка лъка и  Петър Миланов – контрабасист на ансамбъл „Филип Кутев“ – София също ще вземат участие. Очаква се на концерта да дойдат много гости, много родители и близки на учениците. А тази година интересът към школата е най-голям, над 45  деца, 12 от тях – инструменталисти. Репертоарът е разнообразен, публиката ще се наслаждава на изпълнения от различни стилове и жанрове.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ