Топ-сватба в партията на Слави: Депутат му отмъкна певицата с големите бомби

Станислав Балабанов 1

Една от любимите вокалистки на шоумена и политик Слави Трифонов мина под венчило. Вокалистката на „Ку-ку бенд“ Лилия Стефанова се омъжи в пълна тайна, съобщава Hotnews.bg. Красивата певица каза „да“ на друг не по-малко известен член на екипа на Слави Трифонов – депутата от Пловдив и бивш репортер на телевизия 7/8 Станислав Балабанов.

Досега никой не знаеше за връзката между двамата, която завърши с клетва за вечна вярност в началото на година. Певицата е в бяла рокля с фина дантела и прекрасно кожено палто в същия цвят, но без було. Заменят го нежни цветя в косите, докато Балабанов е заложил на класиката – черен костюм.

Двамата са си разменили класически халки и са сключили и църковен брак. Не е ясно дали Слави Трифонов е бил сред гостите и дали е танцувал с кокошка, като на сватбата на Тошко Йорданов миналия век.

 

Стефанова е негов дългогодишен кадър от 2012 година. Родена е на 22 март 1990 година в Благоевград. Отгледана е в духа на религията и обичаите, тъй като баща й е свещеник, а майка й – секретар на църковно настоятелство, така че нищо чудно татко й да я венчал в някоя от църквите в региона.

Това обаче не означава, че родителите й нямат реален поглед за нещата и не подкрепят таланта на своята дъщеря. Напротив. Именно те са хората, които я насочват към музиката още в ранна възраст и я записват да пее в детски хор.

Средното си образование Лили получава в училище с музикална паралелка в родния си град с профил народно пеене. След това завършва Музикална академия „Музикални хоризонти“ в Гърция. Завършила е „Поп и джаз пеене“ в Националната музикална академия. Лили става част от „Ку-ку бенд“ след като отпада от кастингите на „Гласът на България“ и е поканена от екипа на шоуто.

Много по-отскоро в екипа на дългия е мъжът й, който проби като напорист репортер на телевизията на Трифонов и намери място в депутатските листи на всичките три парламента в последните месеци. След оттеглянето на сценаристите Ивайло Вълчев и Филип Станев и заради невъздържания Тошко Йорданов, той все по-често се изявява като говорител на групата на „Има такъв народ“ в парламента.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ