Извънредно! КАТ с първа информация за тежкия инцидент в Петрич! Ето каква е тяхната версия

petrich-incident

Не съм съгласен, че е имало дрифт при тежкия инцидент в Петрич. Това заяви главен инспектор Росен Рапчев от отдел „Пътна полиция“ по време на брифинг на КАТ.

По думите му причина за инцидента е несъобразена скорост спрямо пътните условия, което е абсолютно сигурно. Според униформените информацията до момента сочи, че младият водач шофирал колата на мокър асфалт. По време на управлението момчето губи контрол над автомобила и блъска младежите.

„Имаме досъдебно производство и експертизата ще покаже. Ще се каже допълнително“, обясни  главен инспектор Росен Рапчев. Припомняме, че трима младежи пострадаха при пътен инцидент в Петрич. По първоначални данни на ул.“Цар Борис III“ лек автомобил „Опел Астра“, управляван от 18-годишен, губи контрол над колата, качва се на тротоара и блъска стоящите там трима младежи.

Двама от тях – 17-годишно момче и 15 – годишно момиче, са настанени в болнично заведение с опасност за живота. С техническо средство водачът на автомобила е изпробван за употреба на алкохол и наркотични вещества, като пробите са отрицателни.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ