Бивш министър на Борисов разкри защо Бойко не е смъкнал гащите на Корнелия!

божидар лукарски

Бившият министър от второто правителство на Бойко Борисов – Божидар Лукарски, направо разсипа някогашният си началник. И даде да се разбере, че около самият премиер има престъпни схеми, поради което той не размаза Корнелия Нинова за сагата с Митьо Очите.

”Очевидно има симбиоза между политиката и криминалния контингент. Скорошните случаи ни връщат в началото на Прехода. Трябва да се попитаме каква е връзката между Очите и Бенчев. Обявяваме Очите за национално издирване за неща, които имат давност от 10 години. Чак сега ли се сетихме? По-скоро става дума за разчистване на терен”.

Това каза бившият лидер на СДС Божидар Лукарски.

Според политика реакцията на премиера е знакова. „Вместо да се впусне в политически дебати и да нападне БСП, той отсъди, че във всяка партия има гнили ябълки“, поясни Лукарски.

Темата обхвана и сринатата система на Търговския регистър. В публичното пространство се появи твърдението, че лидерът на „Да, България!“ Христо Иванов е виновен за случилото се.

„В качеството си на какъв е обвинен Христо Иванов? Той е част от фондацията, която е въвеждала сегашното информационно обслужване на сегашния Търговски регистър. Защо не е направен back-up в случай, че системата се срине? Изглежда самоубийствено тъпо, ако не е умишлено“, посочи гостът.

За финал на разговора Божидар Лукарски даде мнението си за търкането между „Патриотите“. „Те си дават сметка, че единствено заедно могат да останат за по-дълго във властта. Техните избиратели не се поддават на театри, тъй като са твърд електорат. Търканията им са театър за пред хората и пред ГЕРБ“, обобщи той пред Bulgaria ON AIR.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ