Бомба гръмна в Нова телевизия! Спират предаването на Милен Цветков?

Милен-Цветков-1

Милен Цветков няма да се върне на екран наесен. Новината беше обявена в прессъобщение за акцентите в есенния тв сезон. Причините не се посочват.

Предаването на Цветков го няма нито в късния часови пояс, нито в друг. Очевидно изобщо не заляга в плановете на медията за новия сезон.

В късния часови пояс, на мястото на „Часът на Милен Цветков“, телевизията ще продължи излъчването на забавно съдържание, филми и сериали, съобразно предпочитанията на зрителите, посочени в актуалните проучвания на аудиторията, пише в съобщението.

В края на миналия сезон Нова безпрецедентно спря едно от предварително анонсираните издания на предавания, в което трябваше да бъде обсъдена фалшивата новина за „гръцкия остров на Бойко Борисов“. Същата вечер телевизията излъчи запис на старо предаване, а самият водещ не коментира публично какво е довело до промяната.

Самият Милен Цветков е отказал коментар.

Предаването спира, няма да бъде местено в друг пояс, а Милен Цветков няма да работи по друга продукция в телевизията, отговориха от пресекипа на Нова и допълниха, че ще има официална позиция.

Източник: ПИК



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ