Кирил Петков успя: Богатите вече също плачат! Вижте Ернестина Шинова как реве от сметката си

7 Dni Bulgaria12.01.2022
Андрей Слабаков, Ернестина Шинова

800 лв. за газ за отопление през декември ще плати Ернестина Шинова. Така премиерът Кирил Петков може да е доволен, освен, че излъга пенсионерите, видя сметката и на средната класа!

Актрисата е шашната от високата сметка. Половинката на евродепутата Андрей Слабаков пресметна пред „България Днес“, че увеличението на сметката е близо 300 процента от всички досега, които семейство е получавало.

„Къщата ни в Бояна бе газифицирана преди 14-15 години с идеята синьото гориво да е най-евтиният и екологичен начин на отопление. Домът ни е саниран, с хубава дограма е. Наши съседи трябва да плащат  2000 и дори и 3000 лв. за преходния месец. И това са нормални семейства в газифицирани къщи като нашата, а не богаташи или гъзари, както някой би си помислил, че са живеещите в Бояна“, казва актрисата.

Семейството ще платят солената сметка най-вероятно, въпреки шоковото поскъпване на цената на газа и последиците при формирането на задълженията.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ