Хазарта вече печели, че е на власт! Продава си задника на морето като „Черно парти – парламентарен контрол“

7 Dni Bulgaria12.01.2022
payimage-487405

Две неизвинени отсъствия в първия си месец като депутат от “Продължаваме промяната” има Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта. Той е пропуснал да отиде на работа на 16 и 17 декември, става ясно от справката на сайта на Народното събрание. Глобен е с удържане на дневната му надница.

Точно на 17 декември Хазарта е имал концерт в бургаския клуб Fabric. В интернет изявата на новия депутат е рекламирана като “Черно парти – парламентарен контрол”.

“Той успя и вече си имаме човек в парламента!? Ицо Хазарта идва за първия си парламентарен контрол във Fabric Club Burgas, откакто бе избран за народен представител”, пишат организаторите.

За по-малко от месец от старта на 47-ото НС (на 3 декември) депутатите вече имат 14 неизвинени отсъствия. Най-много са бягствата от работа на 9 декември.

Освен Хазарта от групата на “Продължаваме промяната” има и други, отсъствали от пленарната зала, без да представят извинителна бележка на ръководството. Един от тях е лидерът на една от партиите мандатоносител на ПП – Средна европейска класа, Константин Бачийски, който е народен представител от Бургас. Както и Снежана Апостолова, Искрен Арабаджиев, Йордан Маджунков и др. От ГЕРБ отсъствия без оправдание имат бившият външен министър Екатерина Захариева и Александър Ненков.

Две неизвинени има Владислав Панев от “Демократична България”. Интересното е, че едното е за 9 декември – деня, в който съпредседателят на Зелено движение си пусна във фейсбук селфи с Делян Пеевски. Това предизвика буря сред десните, последва извинение и оставка като зам.-шеф на ПГ на ДБ. Но Панев не се е явил и на следващия ден на работа.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ