Виждате ли този нахиления от партията на Кирил Петков? Обади се в bTV и закрещя на Виктор Николаев

александър бойчев

Осем минутен скандал от пиарът на управляващите отнесоха Виктор Николаев и Мирослава Иванова. Причината – неблагоразумието им да попитат депутат от партията за ПСР теста на шефа на НС Николай Минчев.

Първата голяма грешка на водещите от сутрешния блок на Нова ТВ беше, че представиха пиара като Александър Бояджиев. Той се развика, че фамилията му е Бойчев и последва тирада как журналистите не си проверяват  информацията. В рамките на разговора отговарящият за връзките с медиите в „Продължаваме промяната“ нееднократно вмъкна колко отдавна се занимава с журналистика и явно не прие добре факта, че Николаев и Иванова не го познават.

Бойчев отрече всякакви спекулации с часа, в който е взета пробата на председателя на Народното събрание.

„Г-н Минчев публикува детайлно информацията за своя тест, след спекулациите на Костадин Костадинов от „Възраждане”. Естествено, че тестът е взет след заседанието на КСНС”, заяви той.

Пиарът не прие добре и въпроса как Минчев е тестван в час, когато обикновените граждани не биха могли да се доберат до лабораторен тест.

„Г-н Минчев е по право първи човек в държавата! Като председател на парламента! Вие считате ли, че г-н Минчев със симптоми и охраната на НСО ще отиде в произволна лаборатория в този момент да си направи тест?“, възмути се Бойчев.

Водещите за финал предупредиха ПП, че ще трябва да свикнат да им бъдат задавани всякакви въпроси. „Ще има и въпроси, които няма да ви харесват. Първо ще трябва да се научите да ги чувате и приемате, а после – и да давате отговор на време. Така е просто“, предупреди Виктор Николаев.  



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ