Мъжът на палавата министърка – по-голяма кифла и от нея! Дай му джакузита и да се показва гол

29

Съпругът на здравната министърка Асена Сербезова се оказа по-суетен дори от самата нея.

Бизнесменът Петър Сербезов е почитател на козметичните и разкрасителни процедури и не се притеснява да споделя в интернет пространството, че се подлага на такива, макар за мнозина мъже това да е табу.

Богаташът обича да разпуска не само с терапии за лицето, но и със спа процедури.

Определено джакузитата, чийто най-голям фен е Митьо Пищова, също са му любимо място за релакс и в социалните си мрежи той е събрал цяла галерия с кадри в бълбукащата вода. Мъжът на Асена Сербезова явно държи на външността си и не изпитва неудобства да позира по бански, демонстрирайки мускули.

Нищо от милионерския лайфстайл не е чуждо на Сербезов – скъпи коли, лъскави часовници, почивки и безкрайни нощни гуляи. Както „Ретро“ за пръв път разкри, за 50-годишнината си съпругът на здравната министърка вдигнал пищен банкет в механа с жива музика и изпълнители, кючекини и чеверме.

Няколко месеца по-рано пък с професорката се оженили на тузарска сватба в частно винарско шато, от която се завъртяха видеоклипове и снимки в социалните мрежи. От тях стана видно, че младоженците са бушували до ранни зори с кючеци, обилно количество алкохол и музика. След като обаче купонджийските им подвизи станаха обществено достояние, компрометиращите видеа бързо бяха изтрити от интернет пространството.

Същата съдба сполетя и снимките на Петър Сербезов, на които той позираше с автомобилите си за по над 200 хиляди лева и с швейцарски баровски часовници „Ролекс“ за 30-40 бона.
Бизнесменът е четвърти съпруг на здравната министърка. От предишни бракове Асена е майка на две деца. Настоящият ѝ мъж също има двама големи синове. За момента семейство Сербезови няма общ наследник.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ