Лидер на ГЕРБ осъди човек на Васил Божков в Русе, заиграл се с циганките!

payimage-429583

Състав на Районен съд Русе постанови присъда с която призна за виновен Венцислав Ангелов-  Чикагото в това, че е разгласил неистини  за личността на Пламен Нунев, в качеството му на  депутат от 44-то НС и областен координатор на ПП-ГЕРБ за област Русе, съобщава Ruse.News

Повод за обвинението са думите на Венцислав Ангелов: „Ние, тоест аз днес аз ще насоча моето, т.е. вашето внимание към това как криминалното трио в Русе – Пламен Стоилов, Пламен Нунев и Красимир Даков използват, употребяват циганите и ромите да гласуват в полза на Политическа партия ГЕРБ“.

Наказанието за Ангелов включва глоба в размер на 10 000 (десет хиляди) лева и „Обществено порицание“. Освен това Чикагото е осъден да заплати на Пламен Нунев и разноските по делото в размер на 2500 лева.

Beнциcлaв Aнгeлoв бe ĸaндидaт зa нapoдeн пpeдcтaвитeл oт pyceнcĸaтa лиcтa на БHO, чpeз ĸoятo в избopитe нa 4 aпpил yчacтвaxa xopaтa нa Bacил Бoжĸoв.  



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ