Е, не! Този, дето се обади да се накара на Виктор Николаев, бил шеф на списание за пиене на Иво Прокопиев

александър бойчев

Кой е пиарът на „Продължаваме промяната“ Александър Бойчев, който тази сутрин завихри скандал в телевизионен ефир, след като се обади да се кара на водещите сутрешния блок по Нова ТВ Виктор Николаев и Мира Иванова, че задават въпроси?

Според биографията, която може да се открие за Бойчев в интернет, той започва журналистическата си кариера в списанието за компютърни игри PC Mania и в приложението за технологии на в. „Капитал“ – „Капитал Нет“. Впоследствие става част от екипа на отдел „Технологии“ на вестника и автор в неговото списание „Капитал Лайт“.

След това става „активен автор на свободна практика за различни български печатни и онлайн медии, както и последователно отговорен редактор в мъжкото лайфстайл списание „EGO“, главен редактор на списанието за интернет технологии и дигитална култура .net и творчески директор в рекламна агенция „Страта“.

ADVERTISING

През 2012 г. е назначен за главен редактор на алкохолното списание „Бакхус“ , издавано от „Капитал“.

От ноември 2015 г. е работил като дигитален директор в Би Ти Ви.

А към 2021 г. вече е бил директор „Иновации“ в Инвестор.

Бойчев е бил лектор на световната TED поредица от конференции, организирани от частната фондация Саплинг. (Вижте повече във видеото)

На медиите пък Александър Бойчев е представен като пиар на „Продължаваме промяната“ в началото на тази година.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ