Милен Цветков с първи думи след скандала с Нова! Реакцията му шокира всички: В момента най-важното за мен е…

Милен Цветков

Водещият от Нова телевизия Милен Цветков, за когото стана ясно, че няма да се върне на екран тази есен, проговори  за спирането на предаването.

Новината е вярна, щом я съобщават от телевизията. Не съм изненадан от решението на Нова, отсече той по телефона от морето. Той допълни, че води разговори с Нова и те са в процес.

На въпрос дали това означава, че може пак да се появи там на екран, в друго време и под друга форма, Цветков бе откровен: „Не, не ме питайте за скорошните ми планове. В момента най-важното за мен е да се науча да карам кайт“. Най-вероятно Цветков е при старата си колежка Лора Крумова, чийто мъж държи училището по сърф на къмпинг „Градина“. Самата тя кара лятото на плажа, въпреки напредналата й бременност.

Милен Цветков дълго време беше водещ на сутрешния блок по Нова, но после направи свое предаване. Той неведнъж е ставал жертва на т.нар. „сваляне от екран“.

Съобщението за това, че няма да се появи на екран наесен, е смотано под анонса „За предаването“ на „Часът на Милен Цветков“.

То гласи следното:

„През есенния сезон предаването „Часът на Милен Цветков“ няма да е част от програмната схема на NOVA. Телевизията ще продължи излъчването на забавно съдържание, филми и сериали в този часови пояс, съобразно предпочитанията на зрителите, посочени в актуалните проучвания на аудиторията.

Нова Броудкастинг Груп благодари на Милен Цветков за дългогодишното сътрудничество, като остава отворена за бъдещи съвместни проекти.“

По-късно от телевизията уточниха, че раздялата е заради нисък рейтинг и че проучванията показали, че в този часови пояс зрителите предпочитали да гледат други предавания. От там изтъкнаха, че са предложили на водещия друг проект, но той е избрал да напусне медията.

Източник: ПИК



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ