Спортният министър Руди Гела: Илиана Раева е за психиатър! Няма да толерирам лакеите на мафията

радостин василев

Новият спортен министър Руди Гела отговори по особено немъжествен начин на Илияна Раева по повод нейните думи, че е имало обидно отношение към Българската федерация по художествена гимнастика.

По думите на Василев, Раева си е тръгнала след реплика от проф. Дашева, а написаното във фейсбук не отговаря на истината в голяма степен. „Това е институция и дали ти харесва или не няма значение, трябва да проявиш уважение към министъра“, обяви Василев и подчерта, че Раева е била с шапка в залата.

По думите му председателят на БФХГ се оплаквала, че гимнастиката у нас води тежки битки, че няма зала за трениране, че има огромни проблеми с плащането на консумативите, а Василев обяснил, че това е проблем с който се занимава цяло министерство на енергетиката. Според спортния министър Раева е дошла на срещата, за да търси конфронтация. „Аз твърдя, че те са имали най-голям комфорт. Не мога да отговарям за психичното ѝ състояние, може би трябва да потърси специализирана помощ“, обяви Василев.

Той стигна още по-далеч като припомни острите реплики от страна на Наско Сираков. „Вчера ми се обиди нейния съпруг, днес тя и може би влизаме в предаването „Семейни войни“, опита да се пошегува Василев и заяви, че не го интересувало семейството на Раева, нито пък тя. По думите му председателят на БФХГ си позволявала да го търси по телефона, многократно идвала пред кабинета му. „Ако тя е свикнала да говори с Кралев и Борисов, аз говоря с федерациите по официален ред“, подчерта Василев и обяви, че именно затова не е говорил с нито една федерация.

Василев се обяви за човека, който ще затвори „кранчетата на сервилните лакеи на мафията“. Първите писъци пък щели да дойдат от тези, които са най-засегнати от мафията. „Вероятно някой може да е чул, че федерацията по гимнастика ще е една от проверяваните, но просташко отношение няма да толерирам“, обяви Василев и подчерта, че няма да позволи да му се извиват ръцете. Той заяви, че обичал да протоколира всичките си срещи и „една жена още обикаля студиата, за да дава интервюта“.

Спортния министър продължи с ударите по Раева и обяви, че ако тя е свикнала да общува така с нейното семейство, то в министерството си има охрана.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ