Бойко сензационно: Обади се кръстника на мафията и каза на министъра и Илиана Раева вече да се обичат

7 Dni Bulgaria14.01.2022
Илиана Раева

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се възмути от пресконференцията на министър Радостин Василев, който обяви, че гимнастиката е мафия.

„А упрекът към мен е, че сме финансирали гимнастика. Чакай, бе, те спечелиха олимпийски медали, шапка до земята за тия момичета. Златни купи, златни медали… Зала „Арена Армеец“ пълна, 15 000 деца ги гледат и немеят как не ги е срам да ме обвиняват за това. И премиерът и той веднага, подкрепял министъра си, който изкарал една жена луда“, бесен бе Борисов.

След това той даде много интересен анализ на развитието на скандала: „Много ми е интересно да ги питате кой кръстник на мафията снощи ги е сдобрил, със сигурност не е от опозицията. Днес бил изненадан, че му стържат любимите хора. Този кръстник на мафията се накара на министъра и той сега има в сърцето си вече поравно място за левскари и цесекари“, каза той, намеквайки за Румен Радев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ