Ицо Хазарта притесни депутати, искат да му правят тест за алкохол и наркотици

7 Dni Bulgaria14.01.2022
payimage-514260

Войната между депутата от „Продължаваме промяната” Христо Петков, известния рапър Ицо Хазарта и партия „Възраждане“ продължава. Сред като Хазарта нарече от парламентарната трибуна протестиращите срещу зеления сертификат „шепа нещастни фашисти”, Възраждане отвърна на удара днес.

Парламентарната група на „Възраждане“ предлага проект на решение за тестване на народните представители за употреба на наркотични вещества и алкохол. Това обяви на брифинг в парламента Цончо Ганев, депутат от ПГ на „Възраждане“ и заместник-председател на Народното събрание.

„Притеснително е депутат да обижда на „фашисти“ и това да се толерира. Затова ние входирахме предложение, в което искаме в сряда, четвъртък и петък, когато има заседание на парламента, да имаме сигурност, че всеки един от нас като депутат влиза трезвен и без наркотици в парламента. Затова искаме при влизане депутатите да си плащат тест за наркотици и алкохол“, заявиха от партията.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ