Извънредно! Син на бивше ченге от Икономическа помел децата в Петрич! Взел книжката преди броени дни… (СНИМКА)

полиция

Георги Попстоянов е младежът, който връхлетя с кола върху трима младежи на спирка в Петрич след нощен дрифт по улиците на града. Той е син на бивш икономически полицай на име Пламен Попстоянов, съобщава Струма.ком.

18-годишният младеж имал книжка от 1 месец. По време на инцидента, Георги изпуска управлението на автомобила и се забива в заведението, като помел чакащи под навеса му младежи. Децата се прибирали от събор и чакали под навеса заради дъждовното време, когато са връхлетени от лекия автомобил.

Припомняме, че 17-годишно момче от Първомай бе прието в реанимацията на петричката болница с откъснат крак след жестоката катастрофа. 15-годишно момиче от Тополница също е прието в реанимацията на петричката болница с тежка травма на крака. При инцидента е пострадало и 16 -годишно момиче от Първомай. Тя е прегледана в болницата в Сандански. Установено е, че има травма в корема. Освободена е за домашно лечение.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ