18.01.2022 година: Началото на края на премиера Кирил Петков

payimage-514218

Министър-председателят Кирил Петков заминава на официално посещение в Скопие,  Република Северна Македония на 18 януари 2022 г. Това съобщиха от правителствената пресслужба.

В състава на българската делегация са министърът на външните работи Теодора Генчовска,  министърът на транспорта и съобщенията Николай Събев и заместник-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин.

Реализирането на визитата става възможно след падането на карантината на министър-председателя при получен отрицателен PCR тест, посочват от Министерски съвет.

Както е известно Кирил Петков е обвиняван в поемането на антибългарски ангажименти към посолството на САЩ по отношение на Северна Македония. Очаква се първите стъпки на канадския аферист към допускането на македонците до преговори с ЕС да са точно на 18.01. Затова и много партии се заканиха вече да поискат оставката на Кирил Петков, ако наистина започне да изпълнява задачите на янките.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ