При 17 милиарда лева, има ли значение кой ще гледа децата в ОПГ „Кирил Петков – сем. Лорер“!?

payimage-514827

Много „мъдър“, много „задълбочен“ въпрос днес от Жени Баджакова от сутрешния курник на бтв към вицепремиерчето Лорер – мъж:

Кой щял да гледа децата, след като и съпругата му Лорерка – жена станала шеф на кабинета на другото вице Асен Василев – мъж?

Де да имаше ирония, ама няма.

Семейство Лорер, Асенчо и Кирчо са си едно ОПГ-нце, което ще има под ръка 17 милиарда европари и още 100 милиарда годишно народни пари, идващи от нашите данъци.

Тяхната задача е да организират схемата как тези пари да се откраднат от господарите им и как да наложат дневния ред на другите си задгранични господари – джендър идеологията, либерастките „ценности“ и националното предателство с Македония. Това са им задачите, ама Баджака не ги пита по тези въпроси. Затревожила се кой ще им гледа децата на джендърите.

Подлизурските телевизионни курници и бандата на Киро, Асен и Лорери ще ви излезнат през носа, скъпи сънародници. Дано с януарските и февруарските сметки ви дойде малко акъла в главите. Трудно се живее в държава с 80% прости хора и слуги на олигархията, „дебили“ по класификацията на професора. Останалите 20% не стигат за нищо. Според последното преброяване сме останали малко над 6 милиона българи. От тях близо 1 милион са социално сегрегирани в трудова възраст, знаете кои са.

2,5 милиона са пенсионери.

1, 5 милиона са под 18 годишни.

0,5 милиона са сезонни гастербайтери в аграрна Европа.

800 000 са тунеядци, чиновници, софраджии и други държавни служители.

Само около 200-300 хиляди българи работят ефективно и произвеждат реален продукт и реален доход. Само те плащат данъци. Сметките ми са груби, но доста точни.

Е, сега ми кажете: Как да стане с 200 хиляди на 6 милиона. Никак.

От профила във фейсбук на журналиста Николай Бареков



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ