Християн го загази здраво, олекна с пет бона след като го сгащиха с…

белезници

Само 7 дни, след като е било образувано досъдебното производство срещу наркоразпространителя на марихуана и кокаин Християн П., той вече е с осъдителна присъда. Разследването е приключило в изключително кратки срокове благодарение на професионализма и усърдието на разследващите под постоянното и активно ръководство на наблюдаващия прокурор в Окръжната прокуратура във Варна.

Обвиняемият за държане с цел разпространение на високорискови наркотични вещества се отказал от разглеждане по общия ред на наказателното дело срещу него и сключил доброволно споразумение с Окръжната прокуратура във Варна, което състав на Варненския окръжен съд одобрил.

Освен наказанието лишаване от свобода за срок от 3 години, чието изтърпяване е било отложено с 5-годишен изпитателен срок, Християн трябва да заплати глоба в размер на 5000 лева. Със споразумението, което е със сила на присъда и е окончателно, са отнети в полза на държавата телефони „Айфон“ и „Алкател“ и парична сума от 3540 лева, придобита от престъплението, за което младият мъж се е признал за виновен.

На 3 август тази година у Християн са намерени и иззети 0,54 грама марихуана и  50,6 грама кокаин. Стойността на наркотиците възлиза на 11 082 лева.

 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ