Мистериозна смърт на наш шампион по бокс почерни Бургас, подозират убийство

7 Dni Bulgaria17.01.2022
19

Мистериозна смърт на 41-годишен мъж от жк „Меден рудник“ мобилизира бургаските криминалисти в неделя вечер, съобщи „Флагман“.

В блок 480 е издъхнал Пламен Ангелов, който е известен на спортната общественост със сериозните си успехи в бокса.

Той е бивш републикански шампион в леката категория и бе един от изявените състезатели преди 15-ина години.

Между Ангелов и съседът му с малко име Мирослав е избухнал конфликт. Това се е случило на днешното общо събрание на етажната собственост на вх. 3 в блока. Пламен живеел на втория етаж над домоуправителя си Мирослав, който му вдигнал чутовен скандал заради това, че си цепел дървата на терасата. От шума се дразнели кучетата му, които не спирали да лаят.

Двамата си разменили много остри реплики.

Съседи разказаха, че Мирослав преди време работел в силово ведомство, но не успяха да уточнят дали става въпрос за МВР или за Министерството на отбраната.

Майката на издъхналия Пламен Ангелов твърди, че той бил нападнат от Мирослав и е умрял буквално на прага на апартамента ѝ. Засега обаче няма други свидетели, които да потвърдят тази версия.

Тялото на Ангелов е откарано в Съдебна медицина.

„С очите си видях как Мирослав удря сина ми. Той го нападна без причина пред входа и започна да го налага. Попитах го: „Защо биеш детето ми?!“, а той не спря, продължаваше“, разказа пред „Флагман“ през сълзи майката на издъхналия Пламен Ангелов.

Мария Ангелова бе категорична, че синът ѝ, макар и бивш спортист и добър боксьор, не е използвал силата си, не бил конфликтен и винаги се опитвал да помогне.

Мирослав Добрев е отведен в Четвърто РУ-Бургас с наложен 24-часов арест. Дали ще бъде обвинен или ще бъде пуснат още утре сутринта, ще стане ясно след аутопсията на Пламен, която ще бъде направена в Съдебна медицина.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ