Аман от глупави хора! Корнелия не е човек на Костов, даже не я познава! Ченгетата я заведоха в БСП

БСП, Митинг, Корнелия Нинова 3

Понеже в България е пълно с неграмотни и глупави хора, от известно време такива хора завъртяха опорката, че Корнела била креатура на Костов. Днес и субстанцията „То“ /Велислава Дърлева/ го била изрекла някъде си.

Нека обясня – едва ли има човек в България да се е занимавал повече ДОКУМЕНТАЛНО с Иван Костов и Корнела от мен. Истината е следната – Нинова не е креатура на Костов, те дори не са се познавали в края на 90-те. Нинова е протеже на зам.-министрите на туризма Александър Тасев и Христо Михайловски в правителството на Костов с министър на туризма Валентин Василев. Тези двамата са нейните политически и приватизационни благодетели. С Александър Тасев се запознава покрай работата си за кратко в Столична община като юрист, а с Михайловски – покрай съпругата му, с която са приятелки.

Корнела е лансирана силно и от мощни ченгеджийски кръгове. Впоследствие, когато през 2003 г. става член на БСП, същите кръгове я издигат две години по-късно до позицията зам.-министър на Овчаров в мегаминистерството на икономиката и енергетиката. Корнела е отговаряла за оръжейната търговия, офсетни сделки и други чувствителни теми. Нито Станишев, нито Овчаров са я познавали – тя им е предложена/наложена. От ченгетата! Така е казал самият Овчеров пред много близки негови приятели, които ми споделиха това.

Не мога да го докажа, но не изключвам Корнела да е действащ СС на някоя от днешните служби.

Това е истината. Разбира се, никой не може да попречи на никого да си пише и дрънка каквото му хрумне, но е хубаво да се придържаме към истинските факти.

Тези, които приписват Корнела за протеже на Костов /основно засегнати комунета днес/, търсят ефекта на сливане на неприязненото отношение към Костов с отношението към Корнела. Ясно е като бял ден.

От профила във Фесбук на журналиста АНТОН ТОДОРОВ



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ