Латиноси лазят по нервите на ЦСКА, второто попълнение на „червените“ ще е колумбиец

7 Dni Bulgaria17.01.2022
цска

Клуб от Южна Америка ходи по нервите на шефовете на ЦСКА, пише „Мач Телеграф“.

Именно оттам идва второто ново попълнение на „червените“. Той е колумбиец и трябваше да бъде представен преди дни, но между двете страни комуникацията върви бавно и заради това въпросният играч, чието име се пази в тайна, все още не е подписал.

Все пак на „Армията“ са оптимисти и съвсем скоро се очаква колумбиецът да бъде представен, като преди това подпише своя договор.

До момента ЦСКА подписа само с един нов – бразилското ляво крило Маурисио Гарсес. Той дойде под наем от втородивизионния Бруске. Очакваше се скоро след него да бъде обявен и втори нов, но това се забави.

През есента „червените“ имаха много проблеми при крилата. Там единствен на ниво през по-голямата част от първия полусезон беше Георги Йомов. Формата на Йоан Бай и Яник Вилдсхют лъкатушеше. Французинът имаше моментни изригвания, но сякаш се криеше в големите мачове. Нидерландецът пък вбеси феновете с безкрайно неточния си мерник. Той вкара само един гол – на Рома при загубата с 2:3 в София.

Ако въпросният колумбиец дойде в ЦСКА, то фланговите играчи в тима на Стойчо Младенов дори ще станат повече, защото в отбора са вече Георги Йомов, Йоан Бай, Яник-Сони Вилдсхют, както и първото зимно попълнение Маурусио Гарсес.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ