Волен сензационно: Радев извика Петков и показа кой движи играта! Народът вече недолюбва Киро

7 Dni Bulgaria18.01.2022
Волен Сидеров

Волен Сидеров изплува от медийна анонимност с интересно интервю за „Лупа“. Изненадващо там беловласият журналист нападна и Румен Радев.

„Защо свикваш КСНС на тема, която не касае нашата сигурност. Това беше пиар, за да покаже: „Ето, аз движа играта, не Кирил Петков”. Само че еманципацията на Кирил ще бъде въпрос на няколко месеца“, пророкува Сидеров.

„През лятото ми казваха: Сакън, за Слави Трифонов не казвай нищо лошо, той ще ни изчегърта. След това много бързо си промениха мнението, обърнаха се към Кирил и Асен. Сега вече чета, че и те не са долюбвани – щели да броят дали умрелите от ковид имат зелен сертификат. Т.е., много бързо се обръща народната любов“, предупреди Волен.

Всичко е в ръцете на Кирил Петков, който се е нагърбил с нещо. Ако ти караш една кола, от теб зависи дали ще се блъснеш, или ще я караш добре. От Кирил Петков зависи дали ще блъсне България“, добавя лидерът на „Атака“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ