Помните ли милионерското хлапе, дето потроши кола за 400 бона? Купиха му часовник за 72 504 лв.

7 Dni Bulgaria18.01.2022
16

Милионерският син Божидар, който през лятото помля Mercedes Brabus GT 63 за 400 000 лева след запой в Слънчев бряг, не спира да се хвали с луксозния си начин на живот и скъпите си придобивки за хиляди евро.

18-годишният младеж се фука с чисто нов златен Ролекс модел GMT-MASTER II, по-известен като Pepsi. Проверка на Lupa.bg показа, че аксесоарът струва колосалните 37 100 евро или точно 72 504 лв.

Младеждът не се разделя с най-новия си часовник

През лятото Божидар помля брабус за 400 000 лева

Божидар често демонстрира лайфстала си, който е свързан със скъпи коли, марков алкохол и много купони. Брабусът, който той потроши, бе подарък за 18-ия му рожден ден, но само ден след катастрофата получи нова кола, която е не по-малко мощна и скъпа.

Ролексът

Новият часовник на младежа е от розово злато, с доживотна гаранция.  GMT-Master II разполага със заострена стрелка, която обикаля циферблата веднъж на всеки 24 часа, както и двупосочно въртяща се рамка с 24-часова скала. Характерно оцветената 24-часова стрелка показва референтното време у дома в първа часова зона, което може да се отчете по скалата на рамката. Местното време на пътуващия лесно се задава чрез „превъртане“ от час на час, благодарение на гениален механизъм, управляван чрез въртене на короната: часовата стрелка може да се регулира напред или назад, независимо от стрелките на минутите и секундите. Това позволява на пътуващия да се адаптира към новата си часова зона, без да се влияе на прецизността на отчитане на времето. Младежът едва ли ще ползва по предназначение екстрите на скъпия аксеоар, а по-скоро се е сдобил с него за да се показва в инстаграм и по родните клубове.

Припомняме, че бащата и чичото на Божидар са съсобственици на една от най-големите борси за плодове и зеленчуци, която зарежда всичко търговски вериги в страната.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ