Зверство! Убиха и разчлениха жената на общинар от ГЕРБ, заради 30 000 лева

7 Dni Bulgaria18.01.2022
Полиция, Крими

Собственичка на верига русенски аптеки и съпруга на шефа на групата на ГЕРБ Бедрос Пехливанян в общинския съвет в града беше убита и разчленена от двама бандити. Те й задигнали 30 000 лева, след което се отървали от тленните останки, като ги метнали в в дерето на река Русенски Лом, предава „24 часа“.

Жестокото престъпление станало миналата седмица. Жената изчезнала в петък и роднини я обявили за издирване. Първоначално полицията разследвала отвличане. Бързо обаче криминалистите от ОД на МВР – Русе, и колегите им от Главна дирекция „Национална полиция“ разбрали, че става дума за убийство.

В понеделник вечерта те задържали двамата мъже, които направили самопризнания. Те са стари познайници на полицията. Част от парите са открити.

Двамата са задържани за 24 часа, очаква се прокуратурата да им повдигне обвинения.

Пeхливанян и съпругата му държат голяма верига аптеки в Русе. През 2019 г. са имали 67 служители, 50.0 хил. лв. капитал и 10, 3 млн. лв. оборот на управляванитe дружества, които са били с печалби от 116.0 хил. лв., сочат данните на сайта yox.bg.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ