Извънредно! Роден министър се потроши посред лято! Появи се със шина на среща с Борисов… (СНИМКА)

Бойко Борисов

Сериозни неволи са налегнали образователния министър Красимир Вълчев, предаде ”Ретро”. Отговорникът за науката в България е пострадал сериозно посред лято, когато освен това няма миг почивка, а продължава да работи упорито покрай драмите с парите за Националния институт по метеорология и хидрология, които спорят за издръжка с БАН.

Скандалите осуетиха отпуска на Вълчев и се наложи той да среща учените с премиера Бойко Борисов, за да търсят решение на финансовия въпрос и прогнозите за времето да не останат в миналото. Именно покрай тези драми е пострадал здравословно и министърът, който от няколко дни е с шина на ръката. Само може да гадаем дали, вглъбен в служебните проблеми, е паднал някъде по невнимание, или е сполетян от друг битов инцидент. На въпросите за състоянието му той отговаря, че не е сериозно и не пречи на служебните му ангажименти.

Ортезата на ръката му е поставена по специално предписание на лекар, като има за цел да стабилизира ръката при навехване, за да бъде обездвижена. Колеги на Вълчев гадаят дали не е пострадал при спорт, тъй като той се стараел да поддържа физическа активност и да е във форма.

„Както се вижда и от фигурата му, той не е човек, който обича да лежи, спортува винаги когато има възможност. Нищо чудно да се е контузил така. Но явно не е сериозно. Трябва да носи шината няколко седмици и всичко ще отшуми“, споделят пред вестник „Ретро” хора от екипа на Вълчев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ