Докато Русе плаче за зверски убитата жена, русенецът министър Събев се кефи на дрончета и мълчи

7 Dni Bulgaria19.01.2022
payimage-513443

Николай Събев, родѐн и израснал в Русе, народен представител и министър на транспорта от “Продължаваме промяната”, не е изказал дори с едно изречение публично съболезнования към близките на неговата съгражданка, убита по зверски начин: удушена и разчленена…

Защо няма нормално човешко съчувствие за семейство Пехливанян, защо няма няколко добри думи за утеха? Защото съпругът на убитата Еранухи Пехливанян е общински съветник от ГЕРБ ли?! Заради това, очевидно.

Милионерът Николай Събев, заслужил мястото си в Министерски съвет с щедро предизборно дарение към партията на Кирил Петков и Асен Василев, се кѐфи във Фейсбук профила си на закачка на “Дневник” за дронова магистрала Скопие-София след 20 години… Не е ли цинично всичко това?! Защото сега, през 2022 година, в родния му град, в десетки други градове и села в родината му престъпници убиват, изнасилват, мародерстват, докато анимационният герой Рашко Дамаджаната прави нелепи скечове в Народното събрание и по медиите.

Живеем в лу̀напарк, а въртележката лети все по-зловещо нагоре-надолу, надолу, надолу…

Ей, “почтените”, слезте от виенското колело, преди с главата надолу да сте се забили в земята! И да сте забили държавата в калта…

От профила във фейсбук на журналистката Соня Колтуклиева



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ