Кирил Петков с хубавата Калина на кино, но не и с жена му! Държаха се идиотски!

7 Dni Bulgaria20.01.2022
1

Четвъртък след заседанието на министерски съвет се оказа вечер за култура за кабинета. Премиерът Кирил Петков заведе вицепремиерите си Асен Василев и Калина Константинова да изгледат премиерния български филм „Петя на моята Петя“.

С тях бяха още министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер, на културата Атанас Атанасов и други техни приближени от МС, които дори се заснеха без маски, държейки се идиотски за кризата, в която е страната. Интересното е, че жената на Кирил Петков за кой ли път отсъстваше от масовката.

Кировците изгледаха лента, която от утре официално тръгва по кината.  „Петя на моята Петя“ е вдъхновен от живота на забележителната Петя Дубарова и проследява историята на нейна съвременна съименничка, която се бори за правото да бъде различен.

От мероприятието отсъсъваха министрите и вицепремиерите извън ПП, като не е ясно дали те не са пожелали или просто не са били поканени.  



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ