И БСП настръхна срещу Кирил Петков: Лъжец! Пелтечещ измамник! Краят ти наближава

7 Dni Bulgaria20.01.2022
payimage-515643

Оправихте пенсиите, оправихте тока, корупцията, цените на основните хранителни продукти, борбата с пандемията, така ли? Или има по-важни работи?

Да се ангажира цялото внимание на обществото и ресурса на държавата с евро интеграцията на една държава, заради това, че нямала да има към нас териториални претенции! Стартирате ново разделение на обществото заради мераците на един неудовлетворен от количеството власт, с която разполага, да прекрои по своя мярка Конституцията, която доказано от Конституционният съд не спазва. Какво още искате от този народ?

Натоварихте го с милиарди нови кредити. Лъжете, че сте напълнили хазната с нечувани приходи, а пари за нищо няма! Нито за повишаване на доходите, нито да завършите магистралите. Европейските пари са непостижима цел. Дори бюджет не можете да съставите.

Електромобили, тунели под Стара планина, мостове на Дунав…толкова ли сме наивни?

А режима ви на тока ни връща във времето, когато самите вие сте избягали от България.

Вие, „братството на почтените“, дето заменихте мутрите с една пиеска с вдигнат юмрук, нямате никакви качества да управлявате държава. Това е отговорност за насъщния и сигурността на цял един народ, а не е героизъм изразен в разходка пеша по тротоара, обградени от защитния вал на охрани. Не можете да сглобите две изречения на правилен български без да пелтечите и да излъжете. Само вие си знаете каква е целта на идването ви на власт, но аз знам защо трябва скоро да си отидете!  

От Фейсбук профила на Асен Димитров от БСП:



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ