Пенсионерски неволи: И Лили Иванова го закъса със сметката за парно, вижте каква огромна сума плаща

7 Dni Bulgaria21.01.2022
Братя Аргирови, Лили Иванова

осущ като много българи, и Лили Иванова плаща рекордни сметки за парно тази зима.

Фактурите й не падали под 1600 лева, а високата сума се дължала и на поскъпването, и на голямата жилищна площ, която звездата обитава. Певицата живее в огромна мансарда на последния етаж на столичната ул. „Оборище“ 33. Общата площ на жилището й е 245 кв. м. като към него има цели 50 кв.м. отопляемо мазе и гараж.

Вярно е, че живее нашироко, но всички в сградата са така. Тук няма малки апартаменти, но най-високите сметки за парно са на Лили, защото е почти непрекъснато затворена в дома си и радиаторите във всички стаи на огромния й апартамент работели нон стоп. Харчовете напоследък хич не й се нравели, но Лили си плащала чинно, защото не искала да влезе отново в черния списък с длъжници на Топлофикация.

Преди години стана ясно, че звездата е натрупала дългове от 7 бона, тъй като не е била изряден платец на топлинното дружество. Справка показва обаче, че тя е погасила дълга си.

Въпреки високите сметки, Лили не иска да сменя парното с климатици, макар да има възможност да монтира последно поколение такива. Тя държала въздухът в помещенията да е с определена влажност, а климатиците го изсушавали, което се отразявало на носоглътката. Освен това се притеснявала, че филтрите му са развъдник на бактерии и вируси, пише „Ретро“.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ