Рачков си пусна снимка с младата булка и феновете подивяха: Мите, ожени ли се!?

7 Dni Bulgaria22.01.2022
димитър рачков

Ожени ли се Димитър Рачковп се чудят фенове, след като преди минути той пусна снимка с любимата си Анита, на която определено е като на венчавка – официален костюм и бяло цвете на бутониерата.

Под снимката радостни почитатели на комика побързаха да му честитят и да пожелаят дълги години семейно щастие, без обаче да видят микрофона, чиито кабел дискретно се подава от ухото му, пише hotnews.bg.

Рачков дълги години водеше сватби с бившата си Мария Игнатова или с Васил Василев-Зуека и двамата прибираха по 7-8 бона за подобно участие.

Откакто се раздели с комика, Игнатова не е засичана да води венчавки, но телевизионерът продължава с пълна сила, така че нищо чудно снимката да е от подобно тържество. В повечето случай е прието водещият да си има компания, която в случая е Анита. Тя хич не прилича на булка в розовия тоалет, който е избрала. Може пък кадърът да е част от шоуто на комика, което този път да е посветено на сватбите.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ